۲ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲

امام جمعه بوشهر:

دامپزشکی از ظرفیت مردمی و سمن‌ها برای فعالیت‌های خود استفاده کند

دامپزشکی از ظرفیت مردمی و سمن‌ها برای فعالیت‌های خود استفاده کند

بوشهر- امام جمعه بوشهر گفت: دامپزشکی در راستای توسعه خدمات خود در جامعه شهری، روستایی و عشایری می‌تواند از ظرفیت‌های مردم و سازمان‌های مردم نهاد استفاده بهینه کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری عصر دوشنبه در جمع مدیران و کارکنان دامپزشکی استان بوشهر اظهار داشت: دامپزشکی تلاش ویژه‌ای را در راستای ارتقای سطح سلامت در جامعه بر عهده دارد.

وی بیان کرد: دامپزشکی یک سازمان استراتژیک، مؤثر و مفید برای جامعه به شمار می‌رود که در حوزه‌های حاکمیت، شرعیت، سلامت و پایش و نظارت وظایف مهم و اساسی را بر عهده دارد.

امام جمعه بوشهر تاکید کرد: دامپزشکی از تولید و پرورش تا عرضه و مصرف مواد غذایی و همچنین نظارت شرعی بر ذبح دام‌ها و حلال بودن غذا تأثیری مستقیم بر سلامت سفره غذایی مردم دارد.

نقش دانش بنیان دامپزشکی در حوزه تولید

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: سلامت و اقتصاد جامعه حرفه دامپزشکی با تکیه بر مسائل علمی نقشی دانش بنیان در حوزه تولید، سلامت و اقتصاد کشور دارد که توجه به راهکارهای نوین و کارساز در این خصوص و تأمین دام سالم و غذای سالم زمینه ساز ایجاد امنیت غذایی در جامعه است که این مهم را بیش از پیش باید مورد توجه قرار داد.

وی گفت: دامپزشکی دارای جامعه هدف با پراکندگی وسیع است که در این راه می‌طلبد سیستم‌های پایش، نظارت و حاکمیتی دامپزشکی در راستای دولت الکترونیک توسعه بیشتری داشته باشد تا این مجموعه دانش بنیان بتواند بخوبی تمامی جغرافیای فعالیت خود را با تحت پوشش نظارتی لازم قرار دهد.

دامپزشکی از ظرفیت مردمی و سمن‌ها برای فعالیت‌های خود استفاده کند

نقش دامپزشکی در مقاومت در برابر تخریب امنیت غذایی

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه بحران جهانی تخریب امنیت غذایی مقوله مهمی است که جوامع را تهدید می‌کند ادامه داد: در این میان دامپزشکی با نقش‌های مختلف نظارتی، شرعی، پایش و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و همچنین مبارزه با بیماری‌های دام، طیور و آبزیان یک سد مقاومتی محکم در برابر این تهدیدات به شمار می‌رود که می‌تواند با ارائه غذای سالم در جامعه در برابر وقوع بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت، فشار خون و بیماری‌های قلبی و عروقی نقشی پیشگیرانه داشته باشد.

وی گفت: با توجه به ظرفیت‌های نیروی انسانی دامپزشکی در سطح کشور، سازمان دامپزشکی در راستای توسعه خدمات خود در جامعه شهری، روستایی و عشایری می‌تواند از ظرفیت‌های مردم و سازمان‌های مردم نهاد استفاده بهینه کند و به نوعی در هر روستا و حتی جامعه عشایری نمایندگانی به عنوان همیار داشته باشد.

کد خبر 5616235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha